ons gamma struise bieren

De Struise brouwers, Oost-Vleteren, sinds enkele jaren, erkend als de beste brouwers van de wereld. Dat verdient natuurlijk een trofee!!!

 

strus

Hun gamma is zeer uitgebreid, vandaar niet al hun bieren op hetzelfde moment te verkrijgen zijn (logisch). Streekbieren Yves doet zijn uiterste best om zo volledig mogelijk hun bieren in ons gamma te hebben, al zijn de produkten zeldzaam, maar zeer geliefd.

De voorraad is beperkt en daarom dienen wij zo veel mogelijk klanten tevreden te stellen met een gelimiteerde verkoop per klant. Sorry daarvoor. “De struise” is geen grootkeuken maar een finesse brouwerij die hun klanten selecteert, zoals Streekbieren Yves.

DSC01305

Hierna geven wij U een overzicht van hun soorten die wij verdelen (en dit wordt nog uitgebreid naar de toekomst), maar “out of stock”  dien je er bij te nemen. Wees dus attent, bezoek veel mijn site bij “startpagina”, “nieuwtjes in stock”. Ook worden hun bieren vermeld in “ons gamma” (volgens alfabetische volgorde)

Wij beginnen met een klassieker

pannepot
pannepot reserva
pannepot grande reserva

pan (2)RESpnnn

blue monk

naamloos

rio reserva

RIORR

st amatus

STSS

ignis & flamma

ignisfla

xxx struise rye

imagesCABGO59Yxx (3)struus

struise witte

wit (2)wib

 

struise rosse

rosserooss

westoek

west (2)wess

 

tsjeeses bourbon
tsjeeses  barrel

imagesCANH1DPZtss (2)whii

cuvee delphine

deldeelimagesCAU2G336

 

ypres

yprypre

 

danko power 75cl

danko

imperialist

immmpbb

 

black albert

 

albertalbb

 

aestatis

beer_340855struis

 

black damnation coffee

imagesXBXO8M0Dimages1A3P3HPD

 

ER KOMEN UITERAARD NOG STRUISE BIEREN, NAARGELANG OP HET MOMENT TE VERKRIJGEN, dus afwachten is een mooie deugd en boeiend!

David Bowie : “Heroes”